Sivustomme käyttää evästeitä

Kilpailuta sähkösopimus tästä

VertaaEnsin.fi - Sähkösopimuksen kilpailutus

Yksi hakemus jolla saat useamman tarjouksen

Alapuolelta löydät kätevästi kauttamme saatavilla olevat 24 kuukauden sähkösopimukset joissa hinta muodostuu kiinteästä kilowattitunti hinnasta sekä perusmaksusta. Kiinteähintainen sähkösopimus on hyvä vaihtoehto heille jotka haluavat sähkösopimuksen nopeasti, toisaalta pörssisähköllä voi itse vaikuttaa sähkönhintaan kun käyttää sähköä vain edullisimmilla tunneilla mutta jos haluat kiinteähintaisen sopimuksen kannattaa katsoa seuraavat sopimukset kauttamme. Kannattaa myös tutustua 6 kuukauden sähkösopimuksiin joita tarjoaa useammat sähköyhtiöt, toisaalta 6kk sähkösopimuksen kanssa joudut uusimaan vuodenaikana 2 kertaa sopimuksesi mutta toisaalta voit saada sähkösopimuksen edullisemmin.

24kk sähkösopimus

Hinta: 7.79c/kWh

KK-maksu: 3,99€/kk

24kk sähkösopimus

Hinta: 8.29c/kWh

KK-maksu: 2,90€/kk

24kk sähkösopimus

Hinta: 8.25c/kWh

KK-maksu: 3,98€/kk

24kk sähkösopimus

Hinta: 8.69c/kWh

KK-maksu: 4,90€/kk

Kaikki mitä sinun tulee tietää 24 Kuukauden sähkösopimuksesta

Haluatko varmistaa vakaan sähkönhinnan kotiisi tai yritykseesi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi? 24 kuukauden sähkösopimus voi olla juuri ratkaisu tarpeisiisi. Tämä sopimusmuoto tarjoaa pitkäaikaista ennustettavuutta sähkölaskuihin ja mahdollisuuden säästää pitkällä aikavälillä.

24 kuukauden sähkösopimuksen merkittävimmistä eduista on hintavakaus. Kun sitoudut sopimukseen kahdeksi vuodeksi, sähkön hinta pysyy samana koko sopimusajan, riippumatta markkinoiden vaihteluista. Tämä antaa sinulle suojaa hinnannousuilta ja auttaa budjetin hallinnassa. Lisäksi houkutteleva tekijä pitkäaikaisissa sähkösopimuksissa on usein tarjolla olevat lisäedut sekä alennukset. Monet sähköntoimittajat tarjoavat erikoistarjouksia ja etuja niille, jotka sitoutuvat pidemmäksi aikaa. Nämä voivat sisältää esimerkiksi kiinteät kuukausimaksut, ilmaiset sähkönkäyttöajat tai jopa lahjakortteja.

Vaikka 24 kuukauden sähkösopimus tarjoaa monia etuja, on tärkeää ottaa huomioon myös mahdolliset haitat. Yksi tällainen haittapuoli on sopimusajan sitovuus. Vaikka hintavakaus voi olla houkutteleva tekijä, jotkut saattavat kokea rajoituksetta pidemmän sopimusajan epäedullisena, varsinkin jos muutokset elämäntilanteessa ovat mahdollisia. Lisäksi on syytä tutkia tarkasti sopimuksen ehtoja ennen sitoutumista. Joissakin tapauksissa pitkäaikaiset sopimukset voivat sisältää piilotettuja kustannuksia tai ehtoja, jotka voivat olla hankalia asiakkaalle. On tärkeää ymmärtää kaikki sopimukseen liittyvät yksityiskohdat ennen sähkösopimuksen tekemistä.

Ennen kuin teet päätöksen 24 kuukauden sähkösopimuksesta, harkitse huolellisesti omia tarpeitasi ja tilannettasi. Jos haluat ennustettavuutta ja mahdollisuuden hyötyä lisäeduista, pitkäaikainen sopimus voi olla hyvä vaihtoehto. Toisaalta, jos arvostat joustavuutta ja mahdollisuutta vaihtaa tarvittaessa, lyhyemmät sopimusajat saattavat olla parempi vaihtoehto.