Sivustomme käyttää evästeitä

Kilpailuta sähkösopimus tästä

VertaaEnsin.fi - Sähkösopimuksen kilpailutus

Yksi hakemus jolla saat useamman tarjouksen

Mikä päivä tänään on?

Yläpuolelta löydät päivämäärän sekä kellon ajan, huomioithan että kaaviossa oleva punainen piste on nykyinen tunti, kaavio ja taulukko päivittyvät automaattisesti. pörssisähkön hinta kaaviossa uusin tunti on vasemmalla ja vanhin aika löytyy taulukon oikealta puolelta, kaaviossa on pörssisähkö hinta 48 tunnin mukaan.

Mitä pörssisähkö maksaa seuraavan 6 tunnin aikana?

Alapuolelta löydät taulukon jossa esitetään seuraavan 6 tunnin pörssisähkö hinnat, voit myös katsoa yläpuolelta kaaviosta kattavemman hinnaston. Löydä edullisimmat käyttötunnit ja säästä sähkölaskussasi hinnastomme avulla. Taulukon viimeisimmällä rivillä näet nykyisen tunti hinnan vähennettynä päivän keskihinnasta, jos väri on punainen on nykyinen pörssisähkön tuntihinta kalliimpi kuin päivän pörssisähkön keskihinta. Vihreällä värillä oleva numero kertoo pörssisähkön hinnan olevan tällä tunnilla vähemmän kuin päivän keskiarvo hinnan.

Kello Pörssisähkö hinta Päivän keskihinta (+/-)

Pörssisähkö

Välityspalkkio: 0.38 c/kWh

KK-maksu: 4,95€/kk

Pörssisähkö

Välityspalkkio: 0.45 c/kWh

KK-maksu: 3,99€/kk

Pörssisähkö

Välityspalkkio: 0.59 c/kWh

KK-maksu: 4,90€/kk

Kilpailutus

Yhdellä hakemuksella

Useita sähköyhtiöitä

Pörssisähkön hinta API rajapinta

Sähkön hinta joka esitetään sivustollemme tulee API rajapinnan avulla sivustollemme, pörssisähkön hinta esitetään porssisahko.net palvelun avulla. Kaavion sivustollemme tuottaa Chart.js javascript kirjasto jonka avulla voimme esittää sinulle sähkö hinta dataa.